www.gaffeltrucktradex.se
Valutor:
damskor rea,dam stövlar,dam sneakers,tygskor dam,sandaler dam rea,ballerina skor dam,skor ecco,skor adidas
<
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Fraktkostnad

Fri frakt är tillgänglig på alla varor. Beställningar kan ta från 12 timmar att behandla. När din order har behandlats kommer du att få e-postmeddelande med leveransspårningsnummer. Alla leveransstandarder börjar när du får det här e-postmeddelandet. Alla beställningar ska komma fram i det land där kunden bor inom en vecka. Men om du bor i de mer lantliga områdena kan det ta längre tid. Internationella order kan hämtas av tullen, tyvärr är dessa förseningar utom vår kontroll och vi erbjuder ingen hjälp och ingen ersättning i dessa frågor.

"Standard" leverans

Om inte en fördjupad tjänst begärs, ska din beställning komma dig snart från den tid du mottar bekräftelse på bekräftelse från e-post.

Returnera och byta

Vi accepterar gärna avkastning och utbyte inom 60 dagar från det ursprungliga fakturadatumet från kunder som köpt sina produkter från vår hemsida.

Artikeln måste returneras i original skick och förpackning.

Anledningen till avkastning som orsakats av dig själv (t.ex. storlek, färg du väljer), kan inte accepteras

Du kommer att få ersättning på det kreditkort som användes för köp.

Fraktkostnader för retur betalas av kund.

Vänligt meddelande: Om du inte har fått ditt spårnummer inom 3 dagar efter det att du beställde, kan din e-postserver ha sett den som spam. Kontakta i så fall om hjälp med orderuppföljning.

tillbaka